Αρχική ΝΕΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥ

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥ

από Τaλκ

1Σοκ προκαλούν όσα ομολόγησε η 22χρονη που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία, η νεαρή κοπέλα ήταν φοιτήτρια σε ΤΕΙ στην Καλαμάτα. Εκεί, γνώρισε έναν συνομήλικό της με τον οποίο είχε σχέση, που οδήγησε σε εγκυμοσύνη. Όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, το αποκάλυψε και στον σύντροφό της, που όμως δεν ήθελε το παιδί και της πρότεινε να κάνει έκτρωση. Η κοπέλα αρνήθηκε και εκείνος την εγκατέλειψε.

Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα και στο σπίτι της μητέρας της στη Νέα Σμύρνη. Δεν ήθελε όμως να αποκαλύψει πως περίμενε παιδί, καθώς ντρεπόταν. Έκρυψε την εγκυμοσύνη της φορώντας ριχτά ρούχα για να καλύπτει την κοιλιά της. Τη βοήθησε το γεγονός ότι ήταν εύσωμη. Όταν προχώρησε η κύηση, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κρατήσει αλλά ήταν αργά για έκτρωση, ανέφερε στην κατάθεσή της.

Όταν την έπιασαν οι πόνοι, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου, η κοπέλα ήταν μόνη στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης. Πήγε στην μπανιέρα και γέννησε. Έπειτα, μόνη της με ένα ψαλίδι έκοψε τον ομφάλιο λώρο, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς. Η κοπέλα είχε αποφασίσει να μην κρατήσει το παιδί. Φοβόταν, είπε, τι θα έλεγε η μητέρα της και ο κόσμος. Ήξερε ότι η μητέρα της θα επέστρεφε σύντομα από τη δουλειά της και δεν ήθελε να τη δει με το μωρό. Δεν ήξερε τι να κάνει. Τότε, αποφάσισε το αδιανόητο. Τύλιξε το μωρό με ένα σεντόνι και το έβαλε σε μία νάιλον σακούλα. Το πέταξε από την μπαλκονόπορτα και αμέσως μετά καθάρισε όσο καλύτερα μπορούσε το μπάνιο και πέταξε τον πλακούντα στη λεκάνη. Το μωρό φαίνεται να έπεσε σε ένα δίχτυ-τέντα που υπήρχε στον ακάλυπτο και να πέθανε 12 ώρες μετά, από ασιτία και έλλειψη φροντίδας.

Σε βάρος της νεαρής ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδοκτονίας μετά τη διαβίβαση στον εισαγγελέα της δικογραφίας που σχημάτισε η Αστυνομία για την υπόθεση. Η κατηγορουμένη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική. Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 22χρονης, ώστε μετά τη θεραπεία της να λογοδοτήσει για την πράξη της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ






Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Τaλκ

talcmag.gr ©2023 – All Right Reserved.