ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ποπ κορν ζάχαρη-κανέλα από Άννα Ιωάννου 7 Ιουλίου, 2020 από Άννα Ιωάννου 7 Ιουλίου, 2020 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Ποπ κορν ζάχαρη-κανέλα Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 κούπα καλαμπόκι 1/3 της κούπας βούτυρο 2/3 της κούπας λευκή ζάχαρη 2 κουταλιές του γλυκού κανέλα ½ του κουταλιού αλάτι ½ του κουταλιού βανίλια σε υγρή μορφή Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 120 βαθμούς. Ετοιμάζουμε τα ποπ κορν όπως συνηθίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Μέσα σε αυτό ρίχνουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, τη βανίλια και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα παχύρρευστο μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα ποπ κορν και ανακατεύουμε. Τα απλώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τα ψήνουμε για 10 λεπτά. Σβήνουμε το φούρνο και τα αφήνουμε για άλλα 20 λεπτά. Τα αποσύρουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως πριν τα σερβίρουμε. παιδικό πάρτιπάρτιπρωτότυπες συνταγές για παιδικό πάρτισνακσυνταγές για παιδικό πάρτι 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Γλειφιτζούρια πίτσας Επόμενο άρθρο Πέντε πρωτότυπες συνταγές για παιδικό πάρτι ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας