ΣΥΝΤΑΓΕΣ Σοκολατένιο παγωτό με ταχίνι από Πελιώ Παπαδιά 16 Φεβρουαρίου, 2018 από Πελιώ Παπαδιά 16 Φεβρουαρίου, 2018 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Μια και το ταχίνι έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες, σας προτείνουμε μια πεντανόστιμη και πρωτότυπη συνταγή. Σοκολατένιο παγωτό με ταχίνι ή αλλιώς παγωτό-σοκολατένιος χαλβάς! Σοκολατένιο παγωτό με ταχίνι Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 1 κουτάκι φυτική σαντιγί τύπου Μόρφατ 1 κουτάκι γάλα ζαχαρούχο Ένα φλιτζάνι ταχίνι με γεύση σοκολάτα Ενάμιση φλιτζάνι γάλα Εκτέλεση Χτυπάμε τη φυτική σαντιγί στο μίξερ μέχρι να γίνει αφρός. Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε όλα μαζί και βάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή, ακολουθώντας τις οδηγίες της. Εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη σε μεταλλικό μπολ και μετά από είκοσι λεπτά το ξαναχτυπάμε και το βάζουμε πάλι στην κατάψυξη. Επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην υφή του παγωτού μας. Μπορούμε να προσθέσουμε στο μείγμα χοντροσπασμένα φιστίκια, αμύγδαλα, φουντούκια ή σταφίδες! Στολίζουμε με κομματάκια από παστέλι και απολαμβάνουμε! γλυκόπαγωτόσοκολάτασυνταγήταχίνιχαλβάς 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ!! Επόμενο άρθρο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΗΛΟ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας