ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μηλοπιτάκια με ψωμί του τοστ από Πελιώ Παπαδιά 19 Ιουνίου, 2018 από Πελιώ Παπαδιά 19 Ιουνίου, 2018 Πήγαινε στη συνταγή! Εκτύπωση συνταγής 0 Στα παρακάτω μηλοπιτάκια, αντί για ζύμη χρησιμοποιούμε ψωμί του τοστ και αντί για φούρνο τοστιέρα και μέσα σε ελάχιστη ώρα έχουμε ένα πεντανόστιμο επιδόρπιο! Μηλοπιτάκια με ψωμί του τοστ Εκτύπωση Διατροφικά χαρακτηριστικά 200 Θερμίδες 20 grams Λιπαρά Υλικά 4-5 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομματάκια 3-4 κουταλιές της σούπας βούτυρο 10 φέτες του τοστ Ένα ξυλαράκι κανέλα και 4-5 γαρύφαλλα Κανέλα σκόνη Ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να λιώσει περίπου 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και ρίχνουμε τα μήλα για να σοταριστούν. Προσθέτουμε το ξυλαράκι κανέλας και τα γαρύφαλλα και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα και να καραμελώσουν. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο τις φέτες του τοστ και απλώνουμε τον πολτό των μήλων, αφού αφαιρέσουμε τα μπαχαρικά. Ψήνουμε σε τοστιέρα, κόβουμε σε τριγωνάκια, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα και σερβίρουμε! μήλαμηλοπιτάκιαμηλοπιτάκια με ψωμί του τοστ 0 FacebookTwitterPinterestEmail Προηγούμενο άρθρο Ο ΜΑΧΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ Επόμενο άρθρο ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΗΣΙ ΤΟΥ ΩΕΚΑΝΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ ΜΑΤΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΡΦΥΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το πρώτο πρωινό του χρόνου έχει γεύση Μιράντα Μαστέλο Σίφνου, από τον Γιώργο Τσούλη Θρεπτικές vegan μπάρες χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλυκαντικά Πασχαλινά κουλουράκια με βρώμη και μέλι Ο Γιώργος Ευγενειάδης κερνάει… σχολικά επαναστατικά μπισκότα Χριστουγεννιάτικα δώρα από την κουζίνα μας